DE-MOBIL kemično čiščenje in poliranje vozil...                  

INFO: 051/312-151
INFO: 051/312-151

Kemično čiščenje vozil

Vozila so postala že skoraj da naš drugi dom, saj v njih preživljamo čedalje več svojega časa. Sčasoma se ob stalni uporabi notranje površine vozila tako ali drugače umažejo, kar vpliva tudi na naše počutje ob sami uporabi prevoznega sredstva. Z globinskim kemičnim čiščenjem vam povrnemo svežino, čistočo in dobro počutje.

Cena kemičnega čiščenja: 100€

INFO: 051/312-151
INFO: 051/312-151

Poliranje vozil

 

Poliranje vozil je priporočljivo opraviti enkrat letno. Poliranje je pomemben dejavnik pri zaščiti laka oz. barve vozila. S poliranjem lahko odstranimo tudi določene poškodbe (praske) in ostanke smole raznih dreves na površini vozila. Poliranje se izvaja v štirih fazah.

 

 

  • Prva faza predstavlja ročno pranje vozila. Sledi odstranjevanje umazanije z barve vozila. Postopek se izvaja s posebnim plastelinom s katerim se očisti in premaže celotna površina vozila. 
  • Druga faza predstavlja nanos in poliranje prvega premaza za zaščito laka.
  • Tretja faza predstavlja nanos in poliranje drugega premaza za zaščito laka.
  • Četrta faza pa je zaključna faza in predstavlja nanos tretjega premaza za zaščito laka in poliranje vozila do končnega visokega sijaja laka vozila.

Po končanem postopku poliranja vozila je lak vozila zaščiten v takšni meri, da se sama umazanija ne prime samega laka, drobni kamnički, ki letijo iz vozila pred nami težje poškodujejo sam lak na vozilu in ne nazadnje je vozilo zaradi svojega sijaja lepše.

Cena poliranja: 150€